2012/08/22

Mika vydá 16. září desku "The Origin Of Love"



Mika natáčí fylozofické album. Neberte to však doslova. Již letos totiž populární zpěvák vydá své nové album "The Origin of Love". Máme pro vás více informací. Stačí si přečíst nový článek.

Zpěvák Mika se po několika letech vrací zpět na hudební scénu. Hudební kritici a producenti zpěvákovi předpovídají veliký náhrat na hudební scénu. Tak uvidíme, jak se svého návratu Mika zhostí.

V roce 2007 vydal Mika své debutové album „Life In Cartoon Motion“. Z něhož můžete znát například singl „Relax“, který zpěváka proslavil a s tímto singlem se dokonce dostal až na vrchol britské singlové hitparády. O dva roky později vydal Mika své druhé album „The Boy Who Knew Too Much“. Vyšel z něho úspěšný singl „We Are Golden“, ale deska nějaký výrazný úspěch neslavila.

Svou třetí řadovou desku by měl Mika představit už tento rok v září. Nová placka by se měla jmenovat „The Origin of Love“ a první ochutnávky z alba napovídají, že deska bude velice úspěšná. Na našem webu jsme vám už představovali singl "Make You Happy". Nedávno taktéž zpěvák zveřejnil píseň „Celebrate“, na které hostuje i zpěvák Pharrell Williams.

Před dvěma roky měl navštívit Mika i Prahu. Bohužel koncert se zrušil z důvodu nemoci zpěváka. 


Žádné komentáře:

Okomentovat