2012/04/12

Cheryl Cole: nový singl, video a deska!

O Cheryl Cole se toho v poslední době dost napovídalo a chrlí se na nás spoustu novinek. Údajně vydává nové album a singl - pojďme si v tom udělat pořádek!


Už v dětství se projevila Cheryl jako dobrá zpěvačka, zahrála si v několika reklamách a umí hrát dokonce na piáno. V mládí vyhrála soutěž Nejhezčí dívka z Newcastlu. Nedávno se stala porotkyní v britské verzi X-factoru.

Po nečekaném neúspěchu alba "Messy Little Raindrops" se zpěvačka opět pustila do tvoření nové hudby. A nebrala to rozhodně na lehkou váhu. Vždyť na novém albu spolupracují s Cheryl i takové hvězdy, jako je Taio Cruz, Calvin Harris nebo Jim Beanz, který spolupracoval s Britney Spears na albu "Blackout".

Nová deska známé britské zpěvačky Cheryl Cole je tedy velmi očekávaná. Bývalá členka skupiny Girls Aloud by měla svou novou desku vydat již tento rok.

Pilotním singlem z alba by měla být píseň "Call My Name" a má se jednat o jednu z nejlepších párty hymen tohoto léta. Nový song by měl mít premiéru 20. dubna. K tomuto singlu se už před několika dny točilo video. A my zde máme pro vás jako první exkluzivní fotky z jeho natáčení, které najdete pod článkem.

Klip k písni režíroval Anthony Mandler, který je nejvíce slavný tvorbou klipů pro zpěvačku Rihannu - "Only Girl (In The World)" a "Man Down" a právě Rihanna by se na novém albu měla taktéž podílet.

Žádné komentáře:

Okomentovat