2012/03/19

Nicki Minaj zveřejnila tracklist i cover nového alba!

Nicki Minaj - Pink Friday: Roman ReloadedRapperka Nicki Minaj se rozhodla zveřejnit tracklist  a cover nové desky "Pink Friday: Roman Reloaded". Na covery se můžete podívat vedle textu a tracklist najdete pod textem.

Album původně mělo vyjít na Valentýna, to se však nestalo. Zato zítra už by měl na iTunes vyjít druhý singl z desky - "Beez In The Trap". 

Nové album by mělo obsahovat 19 písní. Na deluxe verzi alba najdete ještě o 3 písně více a dostanete k této desce ještě navíc i tričko. 

Nicki Minaj - Pink Friday: Roman Reloaded (Deluxe)Nicki Minaj mimo jiné potvrdila na svém profilu na twitteru, že na albu se objeví několik interpretů. Podle posledních informací se jedná o ty: Lil Wayne, Cam’ron, Rick Ross, Nas, Drake, Young Jeezy, 2 Chainz, Chris Brown, David Guetta a Bobby V. 

A zde se můžete podívat i na velice obsáhlý tracklist: Roman Holiday, Come On A Cone, I Am Your Leader (ft. Cam’ron & Rick Ross), Beez In The Trap (ft. 2 Chainz), HOV Lane, Roman Reloaded (ft. Lil Wayne), Champion (ft. Nas, Drake & Young Jeezy), Right By My Side (ft. Chris Brown), Sex In The Lounge (ft. Lil Wayne & Bobby V), Starships, Pound The Alarm, Whip It, Automatic, Beautiful Sinner, Marilyn Monroe, Young Forever, Fire Burns, Gun Shot (ft. Beenie Man), Stupid Hoe. 
Na deluxe edici najdete ještě tyto skladby: Turn Me On (ft. David Guetta), Va Va Voom, Masquerade.  
  

Žádné komentáře:

Okomentovat